Video Thumbnail

PROJECT

De Cockpit – De Grote Verbouwing Videoserie

Om eigentijds te kunnen blijven, onderging Restaurant De Cockpit een metamorfose. In deze videoserie is het publiek van Restaurant De Cockpit meegenomen in de veranderende wereld van De Cockpit, kregen ze een kijkje achter de schermen en kwamen ze er achter hoe de verbouwing van het restaurant tot stand is gekomen.

Het doel van Restaurant De Cockpit was om een jongere doelgroep aan te spreken naast de huidige doelgroep. Daarnaast wilden zij van het oubollige imago af.

Om de beoogde doelgroep aan te spreken hebben wij een passende campagne bedacht in de vorm van een videoserie. Deze videoserie is onderverdeeld in 4 afleveringen die samen een mini-documentaire over de verbouwing van Restaurant De Cockpit vormen.

De Grote Verbouwing heeft meer dan 30.000 views verspreid over Facebook, Instagram en YouTube. Hier is veel respons op gekomen vanuit de jongere en de huidige doelgroep. Ook hebben veel jongeren in de reacties aangegeven dat zij het vernieuwde restaurant erg aantrekkelijk vinden en graag eens langs wilden komen.

Bekijk de volledige videoserie hieronder: