WEB

We bouwen belevingen in de vorm van een website. We maken de ervaring zo moeiteloos en begrijpelijk mogelijk door interfaces te creëren, waarbij de gebruiker centraal staat.

Responsive Web Design & Ontwikkeling

In de hedendaagse wereld is het belangrijk dat een website optimaal functioneert op elk soort apparaat en scherm. We maken de gebruikerservaring zo moeiteloos mogelijk met het belang van de gebruiker in het achterhoofd. 

Informatie Structuur

Wij vinden dat het belangrijk is om een goede basis te leggen door de informatie overzichtelijk weer te geven en te organiseren. Dit biedt structuur voor de gebruiker en zorgt ervoor dat er niet nagedacht hoeft te worden over de stappen die zij nemen. 

Wireframing

Wireframing zorgt ervoor dat een website volgens de gewenste doelen wordt gebouwd. We gebruiken wireframes om de fundering van een pagina op te stellen om vanuit daar de effectiviteit van een website te analyseren en eventuele knelpunten voor de gebruiker er uit te filteren. 

Content Management Systems (CMS)

Het up-to-date houden van een website is niet per se meer de taak van een programmeur. Wij maken websites die gebruiksvriendelijk zijn voor dynamische bedrijven die in een hoog tempo content verspreiden en een hoge flexibiliteit willen.