WEB

Een website is meer dan een visitekaartje, het draait om beleving. Wij zorgen voor webdesign met impact, zonder ook maar enige toegeving op de gebruiksvriendelijkheid te doen. Jouw gebruiker staat centraal. 

Responsive Web Design & Ontwikkeling

Jouw website moet vandaag de dag op elk scherm een vlekkeloze gebruikservaring bieden. Wij ontwikkelen mobile responsive websites die op elk scherm optimaal te consulteren vallen. Daarbij staat de bezoeker steeds centraal. 

Informatie Structuur

Een duidelijke (visuele) structuur vormt de basis van je succes. Wij zorgen voor een logische structuur, zodat een gebruiker blindelings kan navigeren en moeiteloos de doelen bereikt. 

Wireframing

Onze wireframes geven je website structuur, brengen deze in kaart en brengt eventuele bottlenecks voortijdig aan het licht. Zo brengen we meteen een effectieve en gebruiksvriendelijke ervaring online. 

Content Management Systems (CMS)

Al onze website worden voorzien van een gebruiksvriendelijke CMS, waardoor jij er ook makkelijk mee aan de slag kan. Zo houd je het plaatsen van content zelf in de hand en kan je flexibel inspelen op nieuwe ontwikkelingen.