VIDEO

Een verhaal vertellen? Wij brengen er beweging in. Video brengt je verhaal tot leven, zorgt voor emotie en blijft aan de ribben kleven. Toe aan professionele video met emotie? De camera draait! 

Bedrijfs & Product Video

Jouw bedrijf of product in de spotlights zetten? Dat doe je met een pakkende bedrijfs- of productvideo. Wij stoppen de ziel van je bedrijf in de video, vertalen de productvoordelen in een onweerstaanbare film en zetten zo een sterk beeld neer met overtuigingskracht.

Videoclip

Ook het vlak van videoclips staan we ons mannetje. Een muziekvideo opnemen? We denken graag mee over het concept en vertalen jouw verhaal, muziek en teksten in videoclips met pit. 

Aftermovie

Terugkijken op het spetterende bedrijfsfeest, dat te gekke evenement of die succesvolle beurs? Dan is een aftermovie iets voor jou. Aftermovies zorgen ervoor dat je evenement vers in het geheugen van de bezoekers blijft. Daarnaast kunnen ze op een effectieve manier mensen ervan overtuigen dat ze je volgende evenement niet mogen missen. Of je nu een aftermovie wil laten maken voor een festival, een conferentie of bedrijfsevenement, bij YV Concepts ben je aan het juiste adres.

Drone Video

Dronebeelden bieden veel toegevoegde waarde. Wij beschikken over de toestellen en juiste EASA Europa A1, A2 en A3 certificering waarmee we garant staan voor kwalitatieve en veilige beelden. Ook ideaal als aanvulling op je andere video’s. 

Showreel

Bekijk onze showreel.

Post Productie

De finishing touch! Wij zorgen ervoor dat je video op de best mogelijke manier wordt gepresenteerd. Tijdens de montage nemen we ook de kleuren onder handen en voegen we visuele effecten en graphics toe.