VIDEO

We gebruiken en creëren video als een tool om de persoonlijkheid en kernwaarden van een bedrijf uit te drukken om zo een diepgaande, activerende en inspirerende beleving neer te zetten.

Bedrijfs & Product Video

Videoclip

Script Ontwikkeling

Voor we beginnen met het opnemen van een video is het belangrijk dat het verhaal tot in de details wordt uitgewerkt in een script. Hiermee kunnen de persoonlijkheid en kernwaarden van een bedrijf goed geïmplementeerd worden om meer uit de video te halen, om er een totaalbeleving van te maken. 

(Live Action) Productie

Live action is het filmen van personen of objecten op sets of locatie. We schieten, produceren en regisseren prachtige video’s op ‘larger than life’ sets tot de meest intieme settings, en alles daartussenin. We nemen de gehele productie en creatie uit handen om zo tot het best mogelijke resultaat te komen. 

Post Productie

Zoals de titel al aangeeft is het met alleen opnemen niet gedaan. In de postproductie zorgen we ervoor dat de video op zijn best kan worden gepresenteerd. Hier monteren we de video en passen we onder andere kleurcorrectie, visuele effecten en graphics toe.