DESIGN

We gebruiken en creëren design als een tool om de persoonlijkheid en kernwaarden van een bedrijf uit te drukken om zo een diepgaande, activerende en inspirerende beleving neer te zetten.

Logo & Merkidentiteit

Wij doen er alles aan om het beste en meest complete beeld van een bedrijf weg te zetten. Na uitvoerig onderzoek worden verschillende invalshoeken afgewogen, om zo een uitgebreide en een tot in de details uitgewerkte merkidentiteit te creëren.

Poster & Flyer

Wat wil een bedrijf uitstralen en wat is de beste manier om dit te visualiseren? We creëren en ontwerpen posters en flyers om de persoonlijkheid en kernwaarden van een bedrijf uit te drukken.

Previous
Next

Merchandise

Wat zorgt ervoor dat een bedrijf in het vizier komt bij haar doelgroep en wat zorgt ervoor dat zij daar belangstelling voor hebben? We creëren en ontwerpen merchandise om de persoonlijkheid en kernwaarden van een bedrijf uit te drukken.

Advertentie

Wij onderzoeken hoe de doelgroep zich verbindt aan een bedrijf. Gebeurt dit via mond-op-mond-reclame, Social Media, drukwerk of andere media? Hierop volgend worden passende campagnes gecreëerd in de breedste zin van het woord. 

De Fysieke Wereld

Naast een sterke digitale aanwezigheid moet een bedrijf ook worden ervaren in de fysieke wereld. Wij creëren (grote) visuele uitingen, zowel interieur als exterieur, die onderdeel uitmaken van de merkbeleving. 

Web

We bouwen belevingen in de vorm van een website. We maken de ervaring zo moeiteloos en begrijpelijk mogelijk door interfaces te creëren, waarbij de gebruiker centraal staat en die op elk medium duidelijk communiceren.