SERVICES

We werken samen met bedrijven om hun bestaan te verduidelijken, hun identiteit te vinden, dichterbij hun klanten te komen en om hun doelen te bepalen. Vervolgens wordt er een merkstrategie opgesteld. Visueel komt dit tot uiting door middel van Social Media, (web)design, fotografie en video.

Strategy

STRATEGIE

We verduidelijken het bestaan van bedrijven door middel van positionering, doelgroeponderzoek en brand attributes opdrachten. Het bestaan van het bedrijf wordt vervolgens uitgewerkt tot een merkstrategie.

BRANDING

We achterhalen de kern van een bedrijf en creëren een identiteit om een eenduidige en krachtige boodschap naar buiten te kunnen brengen. Vervolgens wordt bepaald via welke media dat deze boodschap wordt geuit, om als bedrijf de klant te kunnen inspireren.  

Branding
De Cockpit Website

WEB

We bouwen belevingen in de vorm van een website. We maken de ervaring zo moeiteloos en begrijpelijk mogelijk door interfaces te creëren, waarbij de gebruiker centraal staat en die op elk medium duidelijk communiceren. 

DESIGN

We gebruiken en creëren design als een tool om de persoonlijkheid en kernwaarden van een bedrijf uit te drukken om zo een diepgaande, activerende en inspirerende beleving neer te zetten.

FOTOGRAFIE

We gebruiken en creëren fotografie als een tool om de persoonlijkheid en kernwaarden van een bedrijf uit te drukken om zo een diepgaande, activerende en inspirerende beleving neer te zetten.

VIDEO

We gebruiken en creëren video als een tool om de persoonlijkheid en kernwaarden van een bedrijf uit te drukken om zo een diepgaande, activerende en inspirerende beleving neer te zetten.

C0356.00_05_42_27811.Still022