Digital

PROJECT

De Cockpit – Website Design

Om eigentijds te kunnen blijven, onderging Restaurant De Cockpit een metamorfose en zo ook de merkidentiteit, huisstijl en website.

Het doel van Restaurant De Cockpit was om een jongere doelgroep aan te spreken naast de huidige doelgroep. Daarnaast wilden zij van het oubollige imago af.

Na een uitvoerig brandingonderzoek zijn we tot de kernwaarden en identiteit van Restaurant De Cockpit gekomen, waardoor er duidelijk kon worden vastgesteld welke kant de website op moest gaan.

Door middel van wireframing is het geraamte van de website ontworpen en aan de hand van de eerder opgestelde strategie, logo en merkidentiteit is het design toegepast.

Een maand na lancering van de vernieuwde website van Restaurant De Cockpit heeft deze meer dan 16.000 paginaweergaven van ongeveer 5.000 bezoekers gegenereerd. Meer dan 50% van de paginabezoekers is jonger dan 34 jaar, waardoor we kunnen stellen dat Restaurant De Cockpit wel degelijk aantrekkelijker is geworden voor de jongere doelgroep. Daarnaast is ook het bouncepercentage met meer dan 20% afgenomen.

Bekijk hier de nieuwe website van Restaurant De Cockpit.