C0356.00_05_42_27811.Still022

PROJECT

At First – Videoclip Productie

Alternatieve Rock/Metal band At First brengt op 31 januari 2020 haar eerste album Deadline uit. In aanloop naar brengen zij een drieluik van videoclips uit, welke allen zijn geproduceerd door YV Concepts.

Wanderlust

Wanderlust is een nummer over verlangen, angst en twijfel. Het gaat over een moment van zelfinzicht, waar anderen zich wellicht in zullen herkennen.


For What It’s Worth

De videoclip van For What It’s Worth laat het opnameproces van het album Deadline zien dat volledig in eigen productie opgenomen en geproduceerd wordt. At First: “Waar de vorige single ‘Samsara’ vooral gericht was op het individu, is ‘For What It’s Worth’ meer gericht op de maatschappij.”


Samsara

Samsara gaat over het doorbreken van de keten van lijden door zelf het lot te bepalen. In de videoclip komt de boodschap van Samsara tot uiting door de bandleden die letterlijk proberen los te breken uit de ketens van het lijden. We zien de band in een duistere omgeving waar ze het licht lijken op te zoeken. 

Deze videoclip is geproduceerd in een studio en in de nabewerking is er kleurcorrectie aan te pas gekomen en zijn de visual effects toegevoegd.

Bekijk de kleurcorrectie hier: